Troubleshooting and Problems

 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Gallery 3.0.3 Upgrade Problems? Look here: PHP 5.4 - Blank screen - Thumbnails stacked up55 years 38 weeks ago
by jnash
5 years 28 weeks ago
by OnyX
Note for GreyDragon theme users16 years 4 weeks ago
by Serge D
6 years 4 weeks ago
by tempg
Problem with Upload and with the admin function : restore pictures133 years 24 weeks ago
by Ruhrpottjung
3 years 23 weeks ago
by floridave
Redirecting when there is no album with htaccess or another way?63 years 26 weeks ago
by Visitmedia
3 years 24 weeks ago
by Visitmedia
[SOLVED] Undefined offset: 1 in /gallery/system/libraries/I18n.php on line 6053 years 25 weeks ago
by jakobbg
3 years 25 weeks ago
by jakobbg
How to enable gallery on subdomain43 years 26 weeks ago
by rmanuel
3 years 25 weeks ago
by rmanuel
Migrating to Wordpress while keeping Gallery324 years 5 weeks ago
by LihiL
3 years 25 weeks ago
by tempg
[SOLVED] Problem with adding new albums/pictures to existing Gallery323 years 26 weeks ago
by mond
3 years 26 weeks ago
by mond
All albums deleted33 years 26 weeks ago
by snapper67
3 years 26 weeks ago
by jnash
Albums are not loaded after moving to other server143 years 31 weeks ago
by matevzmrak
3 years 27 weeks ago
by floridave
ORM Validation has failed for items model03 years 27 weeks ago
by wongsiu
n/a
[SOLVED] Video thumbnail images63 years 28 weeks ago
by video-issues
3 years 27 weeks ago
by video-issues
Thumbnails Stacked Up Revisited83 years 29 weeks ago
by nekochan
3 years 28 weeks ago
by nekochan
Adsense-block directly in the <body>, left to the Gallery?64 years 2 weeks ago
by slart
3 years 29 weeks ago
by slart
Is the G3 database compatible with G2 for rollback?23 years 29 weeks ago
by Pleebo
3 years 29 weeks ago
by Pleebo
RSS feed for tags in specific albums83 years 31 weeks ago
by WiW
3 years 29 weeks ago
by tempg
[SOLVED] thumbnails thumbnails thumbnails! PLEASE HELP!03 years 29 weeks ago
by tomkowalski
n/a
G3 (3.0.9) server add hanging and empty log file13 years 30 weeks ago
by danielgwalter
3 years 30 weeks ago
by floridave
[SOLVED] Admin Password does not work43 years 30 weeks ago
by AnneFTL
3 years 30 weeks ago
by floridave
System crash messed up my thumbnailsThis topic has been moved
no thumbnails of new images after migrating server123 years 31 weeks ago
by leiferikson
3 years 30 weeks ago
by leiferikson
is gallery3 the wrong solution at scale?44 years 6 days ago
by hohum
3 years 30 weeks ago
by mblythe
UPDATE query thrashing mySQL14 years 3 days ago
by Sad Eeyore
3 years 30 weeks ago
by mblythe
very slow response93 years 32 weeks ago
by dustypulver
3 years 30 weeks ago
by dustypulver
"Passed variable is not an array or object" error (in log) after hosting company did upgrades23 years 31 weeks ago
by sswitzer
3 years 31 weeks ago
by sswitzer