Installation & Configuration

 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
upgrade from 3.? to 3.?46 years 14 weeks ago
by billjones
6 years 14 weeks ago
by floridave
Gallery3 moved to a new webhost and no theme and old domain links94 years 49 weeks ago
by slart
1 year 44 weeks ago
by bharat
Installing and Integrating in wordpress54 years 22 weeks ago
by bandarusatish
4 years 20 weeks ago
by suzannerita
500 error on start (gone through FAQ)94 years 23 weeks ago
by ZagadkaVolya
4 years 23 weeks ago
by tempg
Upgrading the gallery script to latest version14 years 24 weeks ago
by peatlo
4 years 23 weeks ago
by tempg
Install problem04 years 24 weeks ago
by ferrous
n/a
Remove Information Button from Album Cover64 years 27 weeks ago
by Tyharo
4 years 27 weeks ago
by floridave
[SOLVED] Gallery wont install in Qnap NAS24 years 28 weeks ago
by levinb
4 years 27 weeks ago
by levinb
URL change for G364 years 33 weeks ago
by christ8
4 years 28 weeks ago
by lewwy
Dashboard issue14 years 28 weeks ago
by terevador
4 years 28 weeks ago
by tempg
help with the /index.php/ 44 years 31 weeks ago
by fuz2013
4 years 31 weeks ago
by fuz2013
[SOLVED] using IP address works, using URL gets a white screen24 years 32 weeks ago
by bjb1959
4 years 32 weeks ago
by bjb1959
[SOLVED] gallery 3 not working on ubuntu 14.0454 years 32 weeks ago
by bjb1959
4 years 32 weeks ago
by bjb1959
[SOLVED] Gallery album sort order24 years 32 weeks ago
by Kingscruiser
4 years 32 weeks ago
by Kingscruiser
organizing14 years 32 weeks ago
by rolani
4 years 32 weeks ago
by tempg
[SOLVED] lettering for watermarks24 years 33 weeks ago
by rolani
4 years 32 weeks ago
by rolani
2.3 Upgrader help--can I back out before even clicking on step one?04 years 34 weeks ago
by MacBanshee
n/a
[SOLVED] short_open_tag giving me hell24 years 36 weeks ago
by Paulmadore
4 years 35 weeks ago
by Paulmadore
Dashboard still showing old version after upgrade.14 years 37 weeks ago
by CWhitmer
4 years 36 weeks ago
by floridave
adding description to a serie of pictures34 years 36 weeks ago
by rolani
4 years 36 weeks ago
by floridave
[SOLVED] Incorrect Version Showing on Dashboard34 years 37 weeks ago
by CWhitmer
4 years 37 weeks ago
by CWhitmer
[SOLVED] Place Gallery 3 into Template?104 years 37 weeks ago
by Tyharo
4 years 37 weeks ago
by Tyharo
Trouble Upgrading from version 3.0.4 to 3.0.934 years 37 weeks ago
by CWhitmer
4 years 37 weeks ago
by CWhitmer
Users must register to view resized image04 years 38 weeks ago
by Frohner1
n/a
Updating languages on offline server? TRANSLATIONS_FETCH_REQUEST_FAILED124 years 43 weeks ago
by breb
4 years 38 weeks ago
by spags