Gallery3 moved to a new webhost and no theme and old domain links

slart

Joined: 2013-11-11
Posts: 112
Posted: Mon, 2014-02-24 09:20

Hello, I have the gallery moved to a new webhost. And I have the domain not yet turn. In the gallery3 on the new webhost the theme is missing and all links have the old domain at the beginning.

 
slart

Joined: 2013-11-11
Posts: 112
Posted: Mon, 2014-02-24 13:14

I am despair.
I have make this steps:

- Copy all files and folders Gallery3 from the old server to the new one.
- Make a complete backup of my MySQL database via PHPMyAdmin.
- Create a new database in phpMyAdmin, with diferent name, on the new server.
- Import the *.sql backup file into the new database.
- Edit the file "/var/database.php" and change the database username and password to the new values​​.

A new Gallery3 installation works, but it would require a lot of work to make everything as in the previous one. :/

 
jnash
jnash's picture

Joined: 2004-08-02
Posts: 814
Posted: Mon, 2014-02-24 21:40

Have you checked your .htaccess file for required changes as well? IE, any rewrites, etc?

 
slart

Joined: 2013-11-11
Posts: 112
Posted: Tue, 2014-02-25 06:31

I have checked the .htaccess. it's ok.
There is a big trouble. I have installed a new version and move the photos in this. thats crazy when you see. thumbs in the photopage ... not all. albums.php site only with photos for amdins... photopages blank white. and many more. there it's not normal.

 
slart

Joined: 2013-11-11
Posts: 112
Posted: Tue, 2014-02-25 06:52

oh! i have found a first bug.
in the module metadescription i have write on the end:
<base href="http://REDACTED.de/" />
and now delete it.
a litte first step...

 
slart

Joined: 2013-11-11
Posts: 112
Posted: Tue, 2014-02-25 07:26

all is fine, when i logged in. for guests is it a big void. no thumbs, no descriptions, white blank photopages.
i have no idea. ???

 
slart

Joined: 2013-11-11
Posts: 112
Posted: Tue, 2014-02-25 07:50

wuhuu. i found the big bug. i have tomorrow search chaches and delete all with the name "cache". In the database >access caches< i have delete all rows. this was not so good. ;)

 
bharat
bharat's picture

Joined: 2002-05-21
Posts: 7993
Posted: Sat, 2017-03-25 20:43

Comments are now locked for this topic.

 
bharat
bharat's picture

Joined: 2002-05-21
Posts: 7993
Posted: Sat, 2017-03-25 20:43

Comments are now permitted for this topic.

 
bharat
bharat's picture

Joined: 2002-05-21
Posts: 7993
Posted: Sat, 2017-03-25 20:43

Comments are now locked for this topic.