Troubleshooting and Problems

 TopicRepliesCreatedsort iconLast reply
Gallery 3.0.3 Upgrade Problems? Look here: PHP 5.4 - Blank screen - Thumbnails stacked up56 years 36 weeks ago
by jnash
6 years 26 weeks ago
by OnyX
Note for GreyDragon theme users17 years 2 weeks ago
by Serge D
7 years 2 weeks ago
by tempg
Problem with Upload and with the admin function : restore pictures134 years 22 weeks ago
by Ruhrpottjung
4 years 21 weeks ago
by floridave
[SOLVED] Undefined offset: 1 in /gallery/system/libraries/I18n.php on line 6054 years 23 weeks ago
by jakobbg
4 years 23 weeks ago
by jakobbg
Redirecting when there is no album with htaccess or another way?64 years 24 weeks ago
by Visitmedia
4 years 22 weeks ago
by Visitmedia
[SOLVED] Problem with adding new albums/pictures to existing Gallery324 years 24 weeks ago
by mond
4 years 24 weeks ago
by mond
All albums deleted34 years 24 weeks ago
by snapper67
4 years 24 weeks ago
by jnash
How to enable gallery on subdomain44 years 24 weeks ago
by rmanuel
4 years 23 weeks ago
by rmanuel
ORM Validation has failed for items model04 years 25 weeks ago
by wongsiu
n/a
[SOLVED] Video thumbnail images64 years 26 weeks ago
by video-issues
4 years 25 weeks ago
by video-issues
Thumbnails Stacked Up Revisited84 years 27 weeks ago
by nekochan
4 years 26 weeks ago
by nekochan
Is the G3 database compatible with G2 for rollback?24 years 27 weeks ago
by Pleebo
4 years 27 weeks ago
by Pleebo
[SOLVED] thumbnails thumbnails thumbnails! PLEASE HELP!04 years 27 weeks ago
by tomkowalski
n/a
G3 (3.0.9) server add hanging and empty log file14 years 28 weeks ago
by danielgwalter
4 years 28 weeks ago
by floridave
System crash messed up my thumbnailsThis topic has been moved
[SOLVED] Admin Password does not work44 years 28 weeks ago
by AnneFTL
4 years 28 weeks ago
by floridave
RSS feed for tags in specific albums84 years 29 weeks ago
by WiW
4 years 27 weeks ago
by tempg
"Passed variable is not an array or object" error (in log) after hosting company did upgrades24 years 29 weeks ago
by sswitzer
4 years 29 weeks ago
by sswitzer
no thumbnails of new images after migrating server124 years 29 weeks ago
by leiferikson
4 years 28 weeks ago
by leiferikson
[SOLVED] Firefox prevented this page from automatically redirecting to another page.24 years 29 weeks ago
by slart
4 years 29 weeks ago
by slart
Gallery 1.6 no longer works after hosting server upgrade to php 5.4, I want to upgrade to 3, can it be done?54 years 29 weeks ago
by vorhesecom
4 years 29 weeks ago
by floridave
Albums are not loaded after moving to other server144 years 30 weeks ago
by matevzmrak
4 years 25 weeks ago
by floridave
troubles with permission64 years 30 weeks ago
by kikibelux
4 years 29 weeks ago
by floridave
very slow response94 years 30 weeks ago
by dustypulver
4 years 28 weeks ago
by dustypulver
[SOLVED] Gallery3 suddenly stopped working44 years 30 weeks ago
by shiresoft
4 years 29 weeks ago
by shiresoft