Troubleshooting and Problems

 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Gallery 2 URLs that are rewritten by Gallery 3 cause a redirect loop14 years 39 weeks ago
by multiverse
4 years 38 weeks ago
by multiverse
Gallery very slow (again)114 years 47 weeks ago
by jptned
4 years 38 weeks ago
by jptned
gallery 3.09 brand new install getting - dang something went wrong, can't figure this out524 years 52 weeks ago
by captaincapacitor
4 years 38 weeks ago
by zapatero2
Cant login with Internet Explorer 11 but can login with Firefox, Safari & Chrome54 years 40 weeks ago
by DerrickG3
4 years 38 weeks ago
by floridave
Text box "Add tags to all uploaded files"34 years 39 weeks ago
by g_r_a_d
4 years 38 weeks ago
by g_r_a_d
Kohana_Exception14 years 39 weeks ago
by depaoladesign
4 years 39 weeks ago
by floridave
Wrong thumb_height in database for movies - streched thumbs04 years 39 weeks ago
by mr.xy
n/a
reCaptcha test: no captcha displayed24 years 39 weeks ago
by THZ
4 years 39 weeks ago
by THZ
Gallery3 adding tags to images already in an album44 years 40 weeks ago
by DerrickG3
4 years 39 weeks ago
by floridave
Odd error message when loggin in after time out04 years 39 weeks ago
by DerrickG3
n/a
Server add and rebuild images not rebuilding thumbs or images04 years 39 weeks ago
by xcoaster1
n/a
Cannot add photos to /var/uploads - Limit for data transfer reached? FTP not working74 years 41 weeks ago
by THZ
4 years 40 weeks ago
by THZ
Installing a second Gallery3 on my webserver: var CHMOD 777 not accepted04 years 40 weeks ago
by THZ
n/a
Help with searching issues please14 years 40 weeks ago
by stu gauge
4 years 40 weeks ago
by spags
No callback on comment submit14 years 41 weeks ago
by lucass81
4 years 41 weeks ago
by lucass81
assigning thumbnails to a gallery24 years 41 weeks ago
by hstoellinger
4 years 41 weeks ago
by floridave
Failing to set trivial permission for albums104 years 42 weeks ago
by tale
4 years 41 weeks ago
by tale
Modul "albumpassword"14 years 41 weeks ago
by Heinz Baer
4 years 41 weeks ago
by spags
[SOLVED] Troubles after Update vom 3.01 to 3.09 homepage does not show the gallerys only mixed up text [solved, theme update + 124 years 41 weeks ago
by Sammy_K
4 years 41 weeks ago
by floridave
ffmpeg missing14 years 42 weeks ago
by JoeyJoJoJunior
4 years 42 weeks ago
by floridave
503 error continuously44 years 43 weeks ago
by ahtishamafzal
4 years 42 weeks ago
by ahtishamafzal
oh no error message when changing permissions but it's working24 years 42 weeks ago
by ahotik
4 years 42 weeks ago
by floridave
Bleached Photos24 years 43 weeks ago
by MilkshakeSpoon
4 years 42 weeks ago
by floridave
Problems uploading and maintence script fails to complete (keeps resetting)04 years 43 weeks ago
by mfairchild365
n/a
G3: Found defect in handling user agent on iOS devices - TECHNICAL DESC INSIDE64 years 44 weeks ago
by leonki
4 years 43 weeks ago
by leonki