Troubleshooting and Problems

 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Login not working... goes no where and does nothing24 years 34 weeks ago
by greenvilleghost
4 years 34 weeks ago
by suprsidr
ORM Error in 3.0904 years 34 weeks ago
by Luminare
n/a
Image uploading problems54 years 36 weeks ago
by ChrisMoller
4 years 34 weeks ago
by ChrisMoller
GreyDragon missing navigation arrorws14 years 35 weeks ago
by tir38
4 years 35 weeks ago
by floridave
Raw Photos no longer working after upgrade to 3.0715 years 35 weeks ago
by nmuhlbauer
4 years 35 weeks ago
by g_r_a_d
Gallery3 having problems with private galleries04 years 36 weeks ago
by farukiqbal
n/a
Gallery 3's compatability w/ Mozilla on OSX, Power PC?14 years 36 weeks ago
by macphoto
4 years 36 weeks ago
by floridave
Cant upload photos in Gallery any more94 years 42 weeks ago
by GirlsLikeCars
4 years 36 weeks ago
by floridave
ImageMagick and exec function34 years 37 weeks ago
by zjohn13
4 years 36 weeks ago
by zjohn13
REST API: How to get all albums in the gallery04 years 36 weeks ago
by Joesky2010
n/a
Tagging not working at image upload35 years 31 weeks ago
by alivin70
4 years 36 weeks ago
by floridave
[SOLVED] Import from server Problem34 years 37 weeks ago
by prof_moriarti
4 years 37 weeks ago
by prof_moriarti
[SOLVED] Facebook Share <meta property="og:image" content="" />24 years 37 weeks ago
by Frohner1
4 years 37 weeks ago
by Frohner1
bulk deleting spam comments75 years 9 weeks ago
by GFH
4 years 37 weeks ago
by floridave
[SOLVED] After successfull installation, only 404 error14 years 38 weeks ago
by Ghostreader
4 years 37 weeks ago
by Ghostreader
[SOLVED] photos not uploading properly or not at all84 years 38 weeks ago
by bndon
4 years 37 weeks ago
by bndon
[SOLVED] Some modules not showing up in the admin. modules page24 years 38 weeks ago
by Bozomo
4 years 38 weeks ago
by Bozomo
Server Error 41344 years 38 weeks ago
by Willi_W
4 years 38 weeks ago
by floridave
Browsing search results34 years 38 weeks ago
by archivo
4 years 38 weeks ago
by archivo
can login as admin, but cannot access admin/maintenance24 years 38 weeks ago
by matt_02
4 years 38 weeks ago
by matt_02
[SOLVED] Problem if i will edit the premission of an album.... Your server needs a configuration change in order for you to hide24 years 38 weeks ago
by Tobias-NDS
4 years 38 weeks ago
by Tobias-NDS
Error 500: Script Execution Failure - HELP PLEASE34 years 38 weeks ago
by stu gauge
4 years 38 weeks ago
by floridave
Custom Fields, searching by three characters or less.24 years 38 weeks ago
by g_r_a_d
4 years 38 weeks ago
by g_r_a_d
Gallery 3 resize setting not working/not updating - `gallery_graphics_rules` bug?24 years 43 weeks ago
by andy duggan
4 years 38 weeks ago
by floridave
G3 Layout display is not correct34 years 38 weeks ago
by macphoto
4 years 38 weeks ago
by floridave