Troubleshooting and Problems

 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Gallery 2 removed from Ubuntu repositories?14 years 41 weeks ago
by joecoolio
4 years 41 weeks ago
by Dayo
Internal Server Error on Upload124 years 43 weeks ago
by Captenaj
4 years 42 weeks ago
by Dayo
[SOLVED] Logins to this account are temporarily disabled due to multiple failed login attempts. Wait for access to be restored, 44 years 43 weeks ago
by dsmiley3
4 years 42 weeks ago
by dsmiley3
[ SOLVED} No video with supported format and MIME type found54 years 43 weeks ago
by AnneFTL
4 years 42 weeks ago
by AnneFTL
Can't create or show optimized image. Please help.264 years 43 weeks ago
by skuba
4 years 43 weeks ago
by suprsidr
[SOLVED] Start video play before it fully loads84 years 43 weeks ago
by AnneFTL
4 years 43 weeks ago
by AnneFTL
Showing many 404 errors 14 years 43 weeks ago
by rakhesh
4 years 43 weeks ago
by rakhesh
Migrated gallery to new server. All pictures are missing bu are tin g2data/albums/14 years 43 weeks ago
by simoriah
4 years 43 weeks ago
by suprsidr
Not compatible with PHP 5.3.28 ?54 years 44 weeks ago
by skuba
4 years 43 weeks ago
by suprsidr
Error #2038(IO) when you add photos to your album.04 years 43 weeks ago
by amige
n/a
[SOLVED?] Very strange find within /modules/sitemap/locale/it/*74 years 44 weeks ago
by Homy
4 years 44 weeks ago
by Dayo
[SOLVED] Gallery 2.3.2 - Security Violation44 years 46 weeks ago
by chris_lee
4 years 46 weeks ago
by chris_lee
Images are not uploading34 years 47 weeks ago
by brandyoldfashion
4 years 47 weeks ago
by suprsidr
logout a user and see "cannot be completed due to loss of session data"14 years 47 weeks ago
by guzzi_jones
4 years 47 weeks ago
by suprsidr
Gallery Error - rookie needs some help!24 years 48 weeks ago
by kidvoltage
4 years 48 weeks ago
by kidvoltage
[SOLVED] Completed upgrade from 2.2.6 to 2.3.2 and all I have is an "Error" page. 84 years 48 weeks ago
by kpeden
4 years 48 weeks ago
by kpeden
album highlight feature not working consistently.14 years 48 weeks ago
by walter.kirkwood...
4 years 48 weeks ago
by suprsidr
[SOLVED] Images not showing up after gallery2 migration (thumbs are fine)104 years 48 weeks ago
by justinco
4 years 48 weeks ago
by justinco
change the color in the menu tree of one album?04 years 49 weeks ago
by mjkmedia
n/a
[SOLVED] Album showing on dashboard, but not on website/frontend24 years 49 weeks ago
by RvdS
4 years 49 weeks ago
by RvdS
Gallery hosted on dreamhost having image / album linking weirdness85 years 2 days ago
by wumgod
4 years 51 weeks ago
by suprsidr
Errors on upgrade on Gallery 2.315 years 2 days ago
by avelino de sabbata
5 years 2 days ago
by suprsidr
Thumbnail/Image display problems after server IP change.45 years 1 week ago
by prdaley
5 years 6 days ago
by prdaley
Failed opening required55 years 1 week ago
by regsavon
5 years 1 week ago
by suprsidr
lost albums115 years 2 weeks ago
by sfgumbo
5 years 1 week ago
by Dayo